inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips

Voor het onderzoek zullen de deelnemers gedurende een periode van zes weken een maal per week een bijeenkomst van ongeveer een halfuur bijwonen. De deelnemers krijgen geen [node:173,title="medicatie"] toegediend. Wel zal hen worden gevraagd om het onderzoeksprotocol zo veel mogelijk te volgen. Dat houdt in dat gedurende het onderzoek thuis dagelijkse korte opdrachten moeten worden gedaan.

Welke personen kunnen meedoen?

Personen tussen 18 en 60 jaar
In de omgeving van Utrecht (Max. 50 km)
Met [node:3,title="depressieve klachten"], maar die daarvoor (nog) niet in therapie zijn en daarvoor geen medicatie gebruiken.

Vergoeding:

Vergoeding van de reiskosten.
Een deelnemersvergoeding van €100 wanneer u het gehele onderzoek doorloopt.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden voor deelname door een e-mail te sturen met uw naam en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met u op. Zie onderstaand e-mailadres.

Nieuws / onderzoeken: 

Aanmelden voor dit onderzoek / oproep is nog mogelijk via:

2 reacties

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
Noushka (niet gecontroleerd)

Hier..2011...word deze site wel bijgehouden. Ik probeer al een kwartier een bericht aan beheer te sturen maar nee. Op elke pagina blijf ik de melding zien. Wil je wat vragen aan beheer meld je dan gratis aan blabla..ik ben ingelogd! Met het forum ben ik blij maar de rest van de site geeft mij het gevoel dat dit ooit een mooi idee was van iemand maar er geen zin meer in heeft en de site laat afsterven. Ik voel mij niet serieus genomen. Aangezien ik op geen enkele manier een mail of bericht of wat dan ook naar beheer krijg hoop ik dat het zo lukt. Tevens blijf ik zien dat ik een ongelezen bericht heb. Maar ik kan 1000x drukken op mn berichten..ik krijg hen niet te zien. Zeer vermoeiend zo. Ik hoop dat er contact met mij opgenomen word. Ik ben zelfs willig te helpen de site op te knappen en m up to date te houden.