inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips
Krijgen mensen met een [node:4601,title="depressie"] wel [node:4,title="behandeling"]? En als ze die krijgen, is die dan goed?

Hiervoor zoekt deze contact met mensen die uit eigen ervaring hierover meer aan hem kunnen vertellen. Dat mag en kan uiteraard ook anoniem.

Het stuk zal deze week gepubliceerd worden dus mocht u Edwin willen en kunnen helpen neem dan vanavond nog contact met deze via onderstaande gegevens.

Nieuws / onderzoeken: 
Voor dit onderzoek zijn genoeg mensen. Blijf op de hoogte van nieuwe onderzoeken:

3 reacties

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
nomavesta

hoi edwin,

ik lees dat er niet meer gezocht wordt naar reacties.
maar mocht je nog vragen hebben kun je die aan mij stellen,

vriendelijke groet
m. rijerse
m.rijerse@hetnet.nl

Noushka (niet gecontroleerd)

Dit is eigenlijk aan het beheer maar hier zie je heel goed wat ik bedoel. Je browst over de site en denkt, ah een onderzoek. Je wil je wel aanmelden. Het staat midden ip mn scherm en boven aan. Is het een mega oud bericht. Waarom word dat niet weggehaald en bijgehouden. Ik zou graag willen helpen en mijn ervaring delen. Heb dus net een bericht van een half uur zitten tikken en uiteindelijk kom ik erachter dat ik zat te reageren op een bericht uit 2012 terwijl het bovenaan staat. Dit komt erg ongeïnteresseerd over. En aangezien het onderwerp depressie is lijkt het mij duidelijk waarom dat bij sommige mensen heel veel zeer kan doen. Jaaa een onderzoek waar ik echt wat aan heb oh wat tod..oh het is eeuwen oud..nou laat maar dan..snapt u?