inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips

Het gaat niet om schokkende details, het gaat mij er vooral om dat andere vrouwen zich erin kunnen herkennen en er evt. zelf iets aan hebben. Het stuk mag van tevoren gelezen worden (en feitelijke onjuistheden aangepast). Bij het interview hoort ook een portret, gemaakt in een studio door een professionele fotograaf. Wil je hieraan meewerken? Dank alvast!

Om in contact te komen met de schrijfster kun je gebruik maken van de onderstaande gegevens. We hebben voor het gemak ook haar LinkedIn profiel erbij gezet.

De Viva heeft ook een special uitgave voor de mama's. Viva Mama.

Nieuws / onderzoeken: 

Aanmelden voor dit onderzoek / oproep is nog mogelijk via:

San van de Ven
Freelance journalist
e: sanvdven@gmail.com
Linkedin: http://www.linkedin.com/pub/san-van-de-ven/15/a3b/383

4 reacties

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
inge55

Hallo, mijn zusjes zouden hier graag aan mee willen werken, maar zijn resp. 47 en 50 jaar. Dan kan het niet meer? Voor meer info: robertyolanda@home.nl of asp-t@telfort.nl. Het gaat om Yolanda en Yvonne , mijn 2 zusjes, die altijd erg met me meeleven. Ik heb nl al 37 jaar een Bip. stoornis, met veel ups en vooral veel downs.
Groetjes,
Ineke

ansjaah

Eventjes een vraagje.. wat is nu het nut van die depressie test? Heb me inmiddels via vreselijke omwegen aangemeld, wel 3 keer die test gedaan, en toen ik uiteindelijk op de uitslag pagina kwam, stonden daar alleen mijn antwoorden.. like, duh, dat weet ik zelf ook wel.. hoort daar geen conclusie bij?

.Ann

Hallo,
wat is precies de bedoeling van het onderzoek. Dit is me uit bovenstaande niet duidelijk?

.Ann

oh excuus, dit bericht is uit 2012.