inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips
Mama magazine en depressie

Voor een artikel in het tijdschrift MAMA magazine zijn dit een aantal zaken waarover ik graag van iemand die zelf in deze situatie zit zou willen horen hoe zij dit ervaart. Ik ben daarom op zoek naar een vrouw die kampt met een [node:4601,title="depressie"] (of dat recent heeft gedaan) en die tevens moeder is van (een) kind(eren) onder de twaalf.

De insteek is om in een eenmalige afspraak in gesprek te gaan over de invloed van een depressie op het moederschap. Dit gesprek kan plaatsvinden op een plek waar je je zelf het meest prettig voelt. Vanzelfsprekend krijg je het verhaal te lezen alvorens het naar de redactie gaat.
MAMA magazine is een glossy tijdschrift voor moeders en richt zich voornamelijk op moeders van kinderen tot een jaar of twaalf.

Ben je bereid om met mij in gesprek te gaan of heb je nog aanvullende vragen, mail dan vrijblijvend naar onderstaand e-mailadres.

Nieuws / onderzoeken: 
Voor dit onderzoek zijn genoeg mensen. Blijf op de hoogte van nieuwe onderzoeken:

5 reacties

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
Elfje

Mijn naam is Ilona,ik zal je wel te woord willen staan.Je kunt mij bereiken op voyager.lover.imm@gmail.com.
Ik heb 3 kids en zit midden in een depressie.Met mijn geest is inmiddels alles weer oke maar lijfelijk ben ik er helaas nog niet.
Groetjes,
Ilona

roquigeo

Ik ben Chantal, en heb drie kinderen. Waaronder een tweeling van 11 jaar. Heb een lichte depressie met paniekstoornis waarvoor ik nu in therapie ben. Je mag me mailen op tallie1977@hotmail.com. Wil mijn verhaal wel doen.
groetjes
Chantal

roquigeo

o joh zie dat dit allemaal behoorlijk verouderd is. Nieuwe website oud nieuws.

imani

is dat artikel er ooit gekomen? zou het wel willen lezen namelijk