inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips
Help inDepressie

Wij zijn momenteel voor twee activiteiten opzoek naar vrijwilligers: Wij zijn opzoek naar vrijwilligers voor het plaatsen van nieuwsberichten en naar vrijwilligers voor de 0900 telefoonlijn.
Als je hierbij wilt en kan helpen stuur dan een mail met jouw inDepressie.nl schuilnaam, je geslacht, leeftijd en motivatie naar info@indepressie.nl. Ook is het handig als wij weten of je al enig ervaring in de richting waarop je reageert hebt opgedaan.

Voor het plaatsen van nieuwsberichten is het goed als je handig bent met internet. Wij leveren verschillende RSS feeds aan welke je via http://google.com/ig kan inladen, hierdoor beschik je direct over relevante nieuwsberichten. De opgehaalde nieuwsberichten kunnen in het Engels zijn dus beheersing van de Engelse taal is een pre. Deze nieuwsberichten zal je vervolgens vertalen en / of herschrijven en plaatsen op de inDepressie.nl website.
Dit zal gewoon via jouw eigen account gebeuren, er zal een extra link in het opties menu komen. Het opties menu is het menu waarmee je nu forumberichten en dagboekberichten kan plaatsen (rechts boven op de website). Er zijn geen deadlines en ook is er geen minimum of maximum van het aantal berichten wat je mag plaatsen. Uiteraard dient er wel te worden opgelet dat een nieuwsbericht niet al is geplaatst door een ander.

De 0900 telefoonlijn is voor ons ook nog nieuw. Je kunt goed luisteren en weet wanneer je wel en niet moet reageren tijdens een gesprek. Mensen luchten graag hun hart bij je, bijvoorbeeld op de [node:1430,title="chat"], in je omgeving etc. Je staat open voor de verhalen en ervaringen van anderen. Als iemand zijn of haar hart bij je lucht neem je niet het gesprek over om dit om jou te laten draaien, maar geef je diegene echt de kans zijn of haar hart te luchten. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij opzoek naar jou.
Alle vrijwilligers voor de 0900 telefoonlijn krijgen een eigen boxnummer. Als er wordt gebeld naar de 0900 lijn kan de beller jouw boxnummer kiezen, de beller wordt dan doorgeschakeld naar jouw telefoon.

Mocht je willen reageren op één van de bovenstaande oproepen mail dan naar info@indepressie.nl heb je meer vragen dan kun je ook mailen of reageren op dit bericht.

Nieuws / onderzoeken: 

Aanmelden voor dit onderzoek / oproep is nog mogelijk via:

1 reactie

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
Beheer

Jacky ik zal je deze week een e-mail sturen zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Bedankt voor je reactie!