inDepressie tipt

 • Momenteel nog geen tips

Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen wie uw dagboekbladzijden mogen lezen, is het uiterlijk veranderd, de webwinkel is aangepast en veel meer. Ook als er een artikel of oproep wordt geplaatst kan er op het artikel zelf gereageerd worden.

Heel belangrijk natuurlijk is de [node:1430,title="chat"]. Omdat wij de laatste tijd regelmatig klachten ontvingen van lotgenoten die niet kunnen inloggen of eruit gegooid worden, zijn wij opzoek geweest naar een nieuwe chat. U kunt bijvoorbeeld spelletjes met elkaar spelen, zelf een chatroom openen, tekeningen naar elkaar sturen en makkelijker iemand uitnodigen voor privechat door enkel op de schuilnaam te klikken. Met deze chat zouden er geen problemen meer moeten zijn met inloggen en dergelijke. De chat is dus verbeterd maar wordt nog beter, daar zijn wij nog wel even mee bezig.

Om jullie natuurlijk zo goed mogelijk te informeren en jullie een fijne veilige haven te bieden, blijven wij proberen de site nog meer en beter te ontwikkelen. Omdat (zoals de meeste van jullie weten) wij tot nu toe nog met zijn tweeën zijn, zouden wij het op prijs stellen als jullie fouten op de site tegenkomen (het zij spelfouten, errors, etc), deze dan graag aan ons te melden.

Wij zijn ook een FAQ lijst aan het maken. Ook hier vragen wij jullie hulp. Wij zijn benieuwd welke vragen jullie, voor jullie zelf of voor nieuwe leden, op de veel gestelde vragen lijst zouden willen zien. Vragen die nuttig kunnen zijn onmisbaar etc. Bijvoorbeeld:

 • Hoe kan ik lotgenoten toestemming geven mijn dagboeken te lezen?
 • Hoe kan ik iemand aan mijn metgezellen toevoegen?
 • Hoe kan ik een product bestellen uit de webwinkel?

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie de nieuwe site ontvangen. Zijn jullie er blij mee? Missen jullie iets? Zijn er andere suggesties? Schroom dan niet en laat het ons weten. Uiteraard is het niet alleen onze site maar ook die van jullie.

Ook gaan wij heel snel met een 0900-praatlijn aan de slag. Wij hebben vaak mailtjes ontvangen van lotgenoten die ook wel eens behoeft hebben aan telefonisch contact, even niet achter de computer zitten maar wel je hart kunnen luchten of een een babbeltje kunnen maken. Momenteel hebben wij maar één persoon voor en dat is lang niet genoeg voor bijna tweeduizend potentiële bellers. Zou je het leuk vinden als vrijwilliger ons te ondersteunen hierin, stuur ons dan heel graag! een mailtje.

Wij hopen dat jullie net zo tevreden zullen zijn met de vernieuwde versie als dat wij al zijn. En wij wensen jullie een fijne plek toe, veel steun en contact. Alvast fijne feestdagen toegewenst en plaats al uw vragen, opmerkingen of reacties hieronder.

Nieuws / onderzoeken: 
Voor dit onderzoek zijn genoeg mensen. Blijf op de hoogte van nieuwe onderzoeken:

33 reacties

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
Beheer

Dank voor de snelle reacties, chat is weer bereikbaar! Hij moet nog opgeknapt worden, kwa smilies en hoe leuk de chat is want hij is nu nog een beetje 'saai'. Word aan gewerkt. Blijf hier de reacties vooral insturen!

leintje1

De chat werkt nu inderdaad. Het is wel wat zoeken in het begin hoe alles werkt op de nieuwe site. Wat ik bv nog niet vind, is een pagina waar je de leden kan aanklikken of zoeken op de naam? Vroeger was dit de pagina van de dagboeken, maar nu is die een beetje anders geordend dus. Voor de rest zijn er wel goeie verbeteringen, bv dat je ziet hoeveel mensen op de chat zitten enzo.

Beheer

Leintje1: bedankt voor je reactie. Er is inderdaad nog geen optie gemaakt om alle leden in 1 oogopslag te zien / vinden, gaan we wat aan doen.

Aan iedereen gericht: let erop dat je dagboek vanaf nu helemaal gesloten is tenzij je aangeeft dat iemand het mag lezen. Als je in je dagboek schrijft en deze opslaat, wijst het zich vanzelf maar als er vragen zijn, vooraal even stellen. Wij zullen proberen om de mogelijkheden die de website biedt via een filmpje duidelijk te maken.

droepie

Het is even wennen op de nieuwe site maar mijn complimenten, het ziet er heel mooi uit!!
Twee vraagjes, ik krijg het niet voor elkaar om de forumberichten te bekijken. Als ik forumberichten aan klik, opent hij direct een bericht en mis ik het overzicht. Verder weet ik niet hoe ik kan bladeren in mijn dagboek. Als ik dagboek lezen aanklik. Krijg ik meerdere pagina.s te zien maar zie niet hoe ik verder kan bladeren.

Bens

Ik vind het forum wat onoverzichtelijk. Ik kan moeilijk zien welke posts bij elkaar horen

mar30ede

ik vind het forum erg onoverzichtelijk

ik kan nergens vinden waar ik kan uitloggen (wat ik heel prettig zou vinden )
en de chat de letters zijn veel te klein

het is misschien wennen maar voor nu vind ik het helemaal niks

en ik mis ook al mijn bericthen die ik ooit gepost heb hier

mar

Beheer

Goed opgemerkt dat er inderdaad wat mis is met het forum. Geen idee hoe dat erdoorheen heeft geglipt. We zijn ermee bezig maar het forum blijft problemen geven. Hoe het er nu uitziet is dus ook niet hoe het er 'echt' uitziet. Kijk bij het gedichten forum om te zien hoe het forum eruit ziet. Dat blijkt het enige forum te zijn wat goed word weergegeven.

De chat klopt helemaal die is nog te saai, en de letters zijn te klein. Word zo snel mogelijk aangepast.

Mar30ede: alle berichten zijn er nog.

Matthew2: Kijk even in het gedichtenforum daar zie je snel of er een nieuw bericht is. Bedankt voor je opmerkingen in het blok toevoegen gedeelte. Ga ik achteraan!

Allen: Zodra het forum probleem is opgelost zal ik dat hier kenbaar maken.

Beheer

Forum werkt weer zoals word verwacht en zoals het hoort.

mar30ede

@ beheer

en het uitloggen waar doe je dat nu dan want ik kan nergens vinden waar ik uit kan
loggen

Groetjes mar

Beheer

Mar: Schoot me net te binnen dat je dat ook nog vroeg en wou nu reageren. Uitloggen doe je door rechtboven op de grote oranje knop met 'Mijn opties' te klikken. Dan zie je onderaan als laatste optie 'uitloggen'.

mar30ede

haha had het net zelf ondankt dank je

kant uk tenminste weer uitloggen
weet je het is gewoon wennen denk ik als iedereen gewent is hoor je niemand meer klagen denk ik

groetjes mar

Beheer

Klopt helemaal. Ik moet er zelf ook nog aan wennen maar ik ben natuurlijk al wat meer eraan gewend en neem maar van mij aan. Deze website is een veel groter plezier in het gebruik in vergelijking met de oude versie.

Het klagen vindt ik opzich geen probleem, daardoor komen namelijk ook foutjes naar voren. Dat van het forum had ik zelf namelijk niet eens door maar dat is door jullie tenmiste wel opgelost. Ik zou zeggen, ga vooral door met het uitproberen en alles wat je tegenkomt wat niet lijkt te kloppen. Meld het gewoon.

mar30ede

heb wel iets ondekt maar moet nog even uitzoeken of dat misschien aan mijn beeldscherm ligt en zo niet
hoe ik dan uit moet leggen wat er mis is vind het wel fijn dat de site sneller geworden is

Groetjes mar

Beheer

Blij om te horen.

Voor de mensen die Internet Explorer gebruiken om de site te bekijken. De website is nu grafisch te zien zoals dit hoort. Er zijn schaduwen, deze werkte voor Google chrome wel maar bij Internet explorer niet, nu dus wel.

Lijstje wat vandaag wordt aangepast:

 • Chat: tekst grootte.
 • Chat: afstand tussen getypte berichten.
 • Chat: ipv 'Ik', je eigen schuilnaam.
 • Forum: datum weergeven wanneer de reactie geplaatst is.
Beheer

De tekstgrootte en afstand tussen berichten in de chat is aangepast.

coje82

Ik moet er nog heel erg aan wennen, en het kan aan mijn comp liggen maar alles wat ik typ komt continu vertraagd erop te staan... en de chat loopt continu vast.
Heb nog wel een vraagje; is het ook mogelijk als je een stukje shrijft in je dagboekje dat je die bijv voor alleen metgezellen ofzo openbaar stelt, of moet je dan alle namen van wie het mogen lezen intypen?
Ik zie die mogelijkheid er namelijk niet tussenstaan.

groetjes Coje

Beheer

Coje: het alleen weergeven voor metgezellen zit er inderdaad nog niet in. Daar wordt aan gewerkt.

Beheer

Matthew: bedankt maar dat hebben we wel expres gedaan ;-). Anders krijgen we veel spam binnen in de e-mail.

droepie

Nog een vraagje, als ik mijn dagboek op sla. Staat hij er twee keer?? Wat doe ik verkeerd?
Ik druk eenmaal op de knop 'opslaan'.

Beheer

Droepie, ik ga er vandaasg naar kijken voor je.

swoopy_s

Zou je de kleurtjes bij het forum--> actuele en onbeantwoorde onderwerpen nogw illen veranderen?
Van mij mag we het geschreven heeft ook wel een donkerder kleurtje. Alvast bedankt.

Beheer

Zoals bij de meesten bekend. De chat is aangepast. Bij forumberichten en de reacties op de forumberichten, staat nu de datum wanneer deze geplaatst is.

Nog te doen:

 • Overzichtpagina van leden.
 • Forum: actuele en onbeantwoorde berichten pagina's goed laten weergeven.
 • Droepie het dagboek probleem controlen.
Beheer

Matthew2: v2_homebox_activity_blok is aangepast, bedankt!

Daarnaast is de opmaak van de privéberichten ook verbeterd.

Mascara

De volgorde van mijn dagboek bladzijden staan niet goed. Zou u dat kunnen veranderen?

En hoe kom ik snel bijvoorbeeld op mijn laatste pagina? Ik kan zelf niet een overzicht van mijn dagboek vinden als ik op dagboek lezen klik.
En een andere vraag: Bij instellingen staat ook een rijtje depressie klachten en behandelingen die we kunnen aanvinken. Alleen de bedoeling daarvan is mij niet geheel duidelijk???
bedankt alvast, Mascara

Beheer

Mascara: Als je naar de pagina http://indepressie.nl/dagboek gaat kom je in jou persoonlijk dagboek terecht. Onderaan die pagina zie je oranje knoppen met de tekst 'volgende' en 'laatste'. Om direct naar de laatste pagina te gaan druk je op laatste. Zie je dit niet, druk dan op F5 op het toetsenbord en kijk dan opnieuw. Mocht ke de links nogsteeds niet zien neem dan even contact met mij op via een privebericht dan gaan we er dieper op in.

De volgorde staat niet goed, wat bedoel je daarmee? De volgorde is nu van oudste bericht naar nieuwste. Dus het oudste bericht staat bovenaan. Nu ik dit schrijf denk ik inderdaad dat het beter is om te beginnen met het nieuweste bericht dus dat ga ik nu direct aanpassen.

De klachten en behandelingen etc die je kunt aanvinken worden dan weergegeven op je profiel. Op deze manier wordt het voor leden makkelijker om iemand te vinden die specifiek weet wat hun willen. Je ziet dus snel wie welke behandeling heeft gedaan en dan kun je hem of haar hier naar vragen. Het is niet verplicht deze opties aan te vinken maar maakt het dus wel beter voor andere leden.

Beheer

Mascara de volgorde is nu aangepast. De nieuwste dagboekbladzijde staat nu bovenaan.

Beheer

Het probleem met typen zou nu bij iedereen opgelost moeten zijn. Als het probleem zich nogsteeds voordoet, druk op F5 op het toetsenbord (pagina verversen).

Volgende stap: leden overzicht. Ik raad iedereen aan alvast zijn of haar profiel bij te werken en alles in te vullen zodat we het makkelijker en beter word om met elkaar in contact te komen!

iwona

sommige dingen kunnen beter maar het is nu al erg mooi :p