inDepressie tipt

 • Momenteel nog geen tips

Wat biedt de nieuwe website.

 • Om te beginnen is de nieuwe website aanzienlijk sneller. Hier is heel veel aandacht aan besteed en bij elke stap van de ontwikkeling is dit een zeer belangrijk punt geweest. De oude website begon zeer traag te worden.
 • De vormgeving maakt het fijner om door de website te navigeren. Voorheen waren er ontzettend veel menu's en dus ook links om door de website te navigeren. Deze zijn er nog steeds maar wel beter geordend.
  • Bovenaan staat het hoofdmenu met de globale pagina's. Forum, chat, dagboeken, en zo voort.D
  • Daaronder is het menu met depressie informatie. Wat zijn de symptomen, oorzaken, behandelingen, etc.
  • Vervolgens hebben we rechtsboven (voor leden) de grote oranje knop met de tekst "Mijn inDepressie opties". Wanneer daarop geklikt wordt opent een menu met alle opties voor leden. Zoals het plaatsen van een forum bericht, je privéberichten lezen, dagboek lezen, enz.
 • Op de oude website ontbrak een overizichtspagina. Deze pagina is er nu voor de leden. http://indepressie.nl/dashboard. Daar zie je alles wat er zich afspeelt op de website. Dit overzicht wordt uitgebreid. Suggesties hiervoor zijn welkom, deze kun je als reactie onder dit bericht plaatsen.
 • Als lotgenoot kun je nu aangeven in je profiel met welke depressie( s ) je hebt, welke symptomen je (her)kent, de oorzaaken en behandelingen. Dit zorgt ervoor dat anderen makkelijker vragen kunnen stellen. Meer hierover vind je op http://indepressie.nl/user/me/edit/profile
 • De depressie test had kuren. Soms werd de uitslag niet verzonden of niet goed weergegeven. Dat is natuurlijk allereerst niet netjes maar ook niet goed. De test is dus vernieuwd. De uitslag wordt duidelijk weergegeven en de mails komen altijd goed aan.
 • Als lid heeft iedereen een afbeelding. Omdat er steeds meer leden komen beginnen sommige van de de afbeeldingen nu wel heel veel voor te komen. Dit is natuurlijk saai dus hebben we een aantal nieuwe afbeeldingen geplaatst. Daarnaast word ook de mogelijkheid gboden om een eigen afbeelding te plaatsen / up te loaden. Kijk hiervoor op http://indepressie.nl/user/me/edit klik op "Afbeelding" en het wordt allemaal duidelijk.

Hoe ziet de toekomst eruit.

Wat we vooral willen, en ook van iedereen hulp bij vragen, is om de website bekender te maken onder de mensen die deze nodig hebben. Veel mensen die op de website komen zijn dolgelukkig dat ze de website gevonden hebben en hebben veel baat bij o.a. het lotgenotencontact. Weet je dus een mooie manier om de website bij de mensen kenbaar te maken, doe dit dan vooral. Gebruik ook als ervaringsdeskundige de kennis die je hebt opgebouwd en beantwoord vragen op website zoals: http://www.goeievraag.nl. Je kunt vervolgens je argumenten onderbouwen met verwijzingen naar pagina's op inDepressie.nl.

Er wordt hard gewerkt om een goede cursus / depressie aanpakprogramma op te zetten. We willen niet zomaar een programma gaan neerzetten dus daar zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden. We denken dat er een partij is waarmee we dit zouden kunnen doen en daarbij direct een sterke samenwerking aan kunnen gaan. Hierover later meer. Net als een cursus ontbreekt er een mogelijkheid om echt met iemand te praten. Een telefoonlijn is hierbij een goede en eerste stap. De lijn is er nu moeten er nog iemand zijn die deze lijn beantwoord hierover hoop ik later ook meer duidelijkheid te kunnen geven.

Wij hopen dat jullie zeer tevreden zijn met inDepressie.nl, haar beheerders en diensten. Wij zullen onze best blijven doen door inDepressie steeds meer te verbeteren, jullie van alle informatie en hulp te voorzien.

Wij wensen jullie een hele fijne jaarwisseling. Wij hopen dat 2011 een nieuwe start mag betekenen met veel positiviteit, kracht, liefde, herstel en lotgenotencontact.

Nieuws / onderzoeken: 
Voor dit onderzoek zijn genoeg mensen. Blijf op de hoogte van nieuwe onderzoeken:

3 reacties

Maar voordat u de reacties leest.Maak anderen bewust van depressie. Gebruik de optie hierboven.
Tari

Beste beheerders,

Bij deze wil ik jullie onwijs bedanken voor alles wat jullie voor ons doen. Bedankt voor alle tijd en energie die jullie in deze site steken. Ik kom hier nu 10 maanden en heb er echt heel veel aan gehad en nog steeds.
En verder een heel goed en gezegend 2011 toegewenst.

Groetjes Tari

Beheer

Leuk om te lezen. Bedankt, dit houdt ons gaande!

Sjors

Zeker is dit een goede steun in de rug, voor vele van ons. Ook ik moest op het begin wennen en weer vertrouwen krijgen maar dat begint aardig te lukken, complimenten!!

Sjors