antidepressivatest en % dna onderzoek

Depressie

Antidepressivatest en % dna onderzoek

Hallo:

In verband met alle ellende met anti-depressiva (AD) ( geen effect, veel bijwerkingen, etc) e.d die ik hier op het forum lees:

Er is een laboratorium (van het ST Jansdal ziekenhuis) wat onderzoekt hoe je lichaam de gebruikte AD medicatie verwerkt, en zo aanwijzingen geeft welke AD, of welke doseringen beter verwerkt kunnen worden.
(Bijv. Bij mij werken bepaalde enzymen niet, bepaalde AD's werken daar juist op, gevolg heel trage afbraak en daardoor te hoge medicatiespiegels,en zo dus flinke bijwerkingen zo bleek. Bij een ander bleek de afbraak juist zo snel te gaan dat voor enig effect juist heel hoge doseringen nodig waren.)
Kan je psych/AH aanvragen, heel simpel, gaat via de post, via speeksel en word vergoed. Kost 2 weken.
Zie: http://www.antidepressiva-test.nl/ , voor de info hier over.
Ik kan die test iedereen aanbevelen met AD-problemen en het is overigens ook voor anti-psychotica.
En het is schokkend, maar veel artsen kennen deze test niet. Lees de info, denk je dat het iets voor je kan betekenen, kaart het aan! ( En geef het door, deze info...)

DNA test:
Deze test levert je een dna-paspoort op en is veel uitgebreider, en zelfs van nut voordat je aan anti depressiva e,d begint, omdat hij uitfiltert waar je dus niet best op reageert. Let op: vergoeding bij aanvraag via huisarts, niet psych. test via wangslijm.
https://www6.erasmusmc.nl/akc/diagnostiek/farmacogenetica/patienten/wati...

Veel sterkte allemaal.

Reacties

Bee67

Antidepressiva remmen de heropname van serotonine, in plaats van de aanmaak ervan te verbeteren. Daardoor ook verminderde aanmaak van melatonine. Ook zorgen medicijnen voor verminderde opname/verhoogde uitscheiding van vitaminen en mineralen. Zeker op de langere termijn schaden ze je gezondheid.
Testen lijkt me niet veel toevoegen. Beter zou zijn iemand te helpen zelf allerlei fijne stofjes aan te maken. Onder andere met goede voeding en en voedingssupplementen.

inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips