Radeloos

Depressie

Radeloos

Ik weet niet waar ik moet beginnen ?
Al ruim een jaar ben ik met mezelf bezig en vraag ik ieder dag ben ik normaal???
Wat ik nu voel is : opgejaagd, angstig , ik kan niet tussen mensen zitten , ik kan niet mee druktes omgaan, ik ben heel de dag moe, ik straal vermoeiendheid uit, ik ben niet gelukkig, ik vermijd mensen , ik heb moeite met contact leggen met andere mensen , ik blijf niet lang buiten wil gauw thuis zijn want mensen kijken naar mij, ik voel me voortdurend onbegrepen wat ik zeg wordt wat anders begrepen, ik ben een saai mens, ik wil nooit iets leuks doen liefst gordijnen dicht en heel de dag thuis zitten,ik ben bang om afgewezen te worden, ik bang om met mensen te praten voel me toch onbegrepen, gedachten om einde te maken aan me leven want dat houdt alles op, En nog veel meer.....
Door als deze gevoelens/ gedachten voel ik me geen mens meer.
Iedere dag is er een gevecht met zelf maar nu ben ik moe... ik ga nu uitbarstten en instorten . Ook op de werkvloer gaat het niet goed en volg daarnaast een opleiding waar ik nu geen motivatie meer voor heb. Ik ga iedere dag met tegenzin op me werk. Ik vind het niet meer leuk terwijl ik altijd al in de zorg wilde werken. Ja ik werk in de zorg en kan geen zorg meer bieden want ben me zelf niet meer. Op alle kleine discussie raak ik zwaar geïrriteerd en barst ik uit. Ik probeer het iedere keer te onderdrukken maaar voel het borrelen van binnen.
Daarnaast ben ik een alleenstaande moeder, families die andere kant van de wereld zitten, weinig vrienden..ik voel me erg eenzaam en ben erg leeg van binnen.. ben ik de enige met al dit problemen???????
Ik weet niet of het goed komt met mij op deze manier van overleven.

Zijn er andere mensen die dit herkennen en mij kunnen zeggen wat ik moet doen???????

Reacties

Leen

Ja, ik ken het gevoel om je onbegrepen te voelen, opgejaagd en angstig. Ben je al naar de huisdokter geweest? Ik zou daarmee beginnen. Je bent de enige niet, echt niet.

Kantjeboord

Ik ben al een paar keer langs geweest naar de HA
Maar lijkt alsof ie mij niet begrijpt.
Ik raak mezelf kwijt en kan er niks aan doen.
Tja ga nog een keer naar de HA.
Bedankt voor het meedenken en meeleven

Kantjeboord

Door al het drukte en stress vergeet ik me zelf. Ik moet doorgaan, ik moet alles draaiende houden.
Ik ga gesprekken voeren met me huisarts zoniet stap ik bij een andere huisarts .

Kriste

beste,
ik zou professionele hulp zoeken en misschien een anti- depressiva erbij slikken, als ik het zo lees,lijkt het meer op een burn-out. sterkte

Dipjes2

Dag Kanje

Neem je verhaal gewoon uitgeprint mee naar de huisarts, het is makkelijker voor je dan. Het is een duidelijk verhaal, hij kan je verwijzen naar de juiste hulp.
Je werkt, bent alleenstaande moeder en studeert. Dan is het helemaal niet raar dat het je te veel wordt hoor.
Misschien kan je daar ook iets in veranderen met hulp, zodat de druk daalt. Mij lijkt het heel erg veel tegelijk, dat moet wel erg veel stress geven. Neem jezelf niet kwalijk dat dat zwaar is, dat zou iedereen hebben!

inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips