Wat nu?

Depressie

Wat nu?

Ik heb een zware depressie en complexe ptss en loop bij de gespecialiseerde ggz

Ik zou emdr gaan krijgen voor mijn ptss uiteindelijk zijn we daar niet mee begonnen omdat mijn depressie te zwaar was km mijn emdr te kunnen dragen.

Ik krijg nu psychotherapie ik had laatst een telefonische afspraak met mijn psychiater omdat ze vanwege kerst gesloten waren maar hij vroeg hoe de psychotherapie ging uitgelegd dat ik maar heel licht er wat aan heb en het eerder de slechte kant opgaat dan de goede kant.

Ik krijg ook antidepressiva wat ook niet aanslaat.

Ik vecht al een jaar met mijn werk hierover en na veel gedoe had mijn arboarts het opgegeven en accepteerde de situatie en ben ik niet in staat om te werken nu heb ik te horen gekregen dat ze zijn gewisseld van arboarts nu ben ik daar dus weer over in de stress wat als deze man vind dat ik kan werken ik kan dat nu echt niet aan.

Ik weet dat het allemaal lang daar duren want stel dat ik tot emdr kom ik heb een heel aantal ernstige trauma's te verwerking onder andere zelfdoding ouder waarvan getuige en verkrachting dit is nog geneens de helft van mijn trauma's.

Mijn psychiater reageerde gelijk met nieuw afspraak inplannen en alles op een rij zetten om te kijkrn hoe lang op deze manier door te gaan.

Ook heeft hij gezegd dat de privé situatie kwa stabiliteit en stress niveau moet verbeteren.

Nu vraag ik mij dus af zou mijn psychiater wat kunnen betekenen in mijn werkproces heeft hij daar invloed op ik sta nu 16 maanden ziekgemeld op werk met heel veel oorlog voeren omdat hun psychisch niet als ziekte zien zou hij ook iets kunnen betekenen met arboarts?

En wat zou hij nog meer voor kunnen stellen kwa behandeling ik maak me erg druk om deze vraag ik kan pas volgende week erheen vanwege de drukte door de feestdagen

inDepressie tipt

  • Momenteel nog geen tips